Bistrot d’Auriac

“The Bistrot of Auriac” opened its doors on 2003, overlooking the departure of the Golf.

Friendly and delicious kitchen elaborated from local products, served in an relaxing atmosphere at affordable prices.

“Daily specials” are available at lunchtime, while evening meals are based around meats roasted in the fireplace.

A simple, light and ideal cooking also, for the golfers!

Bistrot d’Auriac: +33 (0)4 68 25 37 19


L'ardoise du jour 25€
La carte du Bistrot (le soir)

L'ardoise du jour 25€

For lunch

Starter with choice between two dishes

Main Course with choice between two dishes

Dessert with choice between two dishes

La carte du Bistrot (le soir)

For dinner only

Les entrées.

Asperges, crème mascarpone aux herbes fraîches
12 Euros

Velouté de petits pois, œuf coulant et parmesan
10 Euros

Terrine de foie gras de canard mi-cuit,
pain brioché, sirop de pain d’épices
18 Euros

L’entrée du jour
10 Euros

Les plats.

Assiette Végétarienne (Assortiment de légumes du jour)
18 Euros

Filet de daurade Royale planché, mousseline de céleri,
crème de fruits de mer
28 Euros

Entrecôte grillée à la cheminée (400gr),
frites et salade
32 Euros

Navarin d’agneau, pommes de terre et carottes fondantes
25 Euros

Magret de canard grillé au feu de bois (350 gr),
frites et salade
29 Euros

Le plat du jour
16 Euros


Fromages & Desserts.

L’assiette de fromages
10 Euros

Poire Belle-Hélène
Glace vanille, poire au sirop,
sauce chocolat, chantilly
10 Euros

Café Gourmand
Trois mini douceurs, une boule de glace vanille
9 Euros

Total Mint
Glace menthe-chocolat,
crème de menthe de la Maison Cabanel
12 Euros

Le Colonel de Carcassonne…
Sorbet citron vert, crème de citron de la Maison Cabanel
12 Euros

Le dessert du jour
10 Euros

Coupe Exotique
Mangue, fruits de la passion,
coulis fruits exotiques, chantilly
10 Euros

Further to the decree N°2002-1467 of 17/12/2002. We guarantee the CEE origin of all our meats.

In summer: opened every day except Tuesday and Sunday evening , and closed all day on Wednesday
In winter: opened from Tuesday to Sunday included for lunchtime and only from Thursday to Saturday included for dinner.

Bistrot d’Auriac