Bistrot d’Auriac

“The Bistrot of Auriac” opened its doors on 2003, overlooking the departure of the Golf.

Friendly and delicious kitchen elaborated from local products, served in an relaxing atmosphere at affordable prices.

“Daily specials” are available at lunchtime, while evening meals are based around meats roasted in the fireplace.

A simple, light and ideal cooking also, for the golfers!

Bistrot d’Auriac: +33 (0)4 68 25 37 19


L'ardoise du jour 25€
La carte du Bistrot (le soir)

L'ardoise du jour 25€

For lunch

Starter with choice between two dishes

Main Course with choice between two dishes

Dessert with choice between two dishes

La carte du Bistrot (le soir)

For dinner only

ENTRÉES

Panna Cotta de jambon cru et billes de melon.

12€

Aïgo boulido (crème de morue).

12€

Mille-feuille de moules et crevettes.

14€

L’entrée du jour.

10€

 

PLATS

Côte de bœuf pour deux personnes. (~1 kg)

56€

Brochettes de bœuf. (300 grs)

28€

Selle d’agneau grillée, beurre maître d’hôtel. (350 grs)

30€

Suprême de volaille méridionale. (250 grs)

22€

Dos de cabillaud au chorizo, lasagne d’aubergine.

23€

Plat du jour.

14€

 

Tous nos plats sont servis avec des frites maison et salade verte ou légumes du jour.

Toutes nos viandes sont issues de l’Union Européenne (France-Allemagne-Irlande)

 

FROMAGE & DESSERTS

L’assiette de fromages.

10€

 

Fondant au chocolat et amandes caramélisées.

10€

 

Nougat glacé.

10€

 

Palet breton mousseline vanille et fruits rouges.

10€

 

Dessert du jour.

9€

 

Une boule de glace ou de sorbet*.

4€

 

*(vanille, pistache, chocolat, caramel, café,

poire, fraise, coco, fruits de la passion, citron)

Further to the decree N°2002-1467 of 17/12/2002. We guarantee the CEE origin of all our meats.

In summer: opened every day except Sunday evening (due to competition award presentations)
In winter: opened from Tuesday to Sunday included for lunchtime and only from Thursday to Saturday included for dinner.

Bistrot d’Auriac