Bistrot d’Auriac

“The Bistrot of Auriac” opened its doors on 2003, overlooking the departure of the Golf.

Friendly and delicious kitchen elaborated from local products, served in an relaxing atmosphere at affordable prices.

Since Monday September 1st, 2025, the Bistrot will be weekly closed on Sundays and Mondays for dinners only.

“Daily specials” are available at lunchtime, while evening meals are based around meats roasted in the fireplace.

A simple, light and ideal cooking also, for the golfers!

Bistrot d’Auriac: +33 (0)4 68 25 37 19


L'ardoise du jour 25€
La carte du Bistrot (le soir)

L'ardoise du jour 25€

For lunch

Starter with choice between two dishes

Main Course with choice between two dishes

Dessert with choice between two dishes

La carte du Bistrot (le soir)

For dinner only

Les entrées.

Velouté d’artichaut, huile de persil.
12 Euros

Œuf cocotte, crème de potiron, éclats de châtaignes, tranche de poitrine fumée.
12 Euros

Salade d’endives, poires rôties et roquefort,
croûtons de pain d’épices et noix.
11 Euros

Terrine de foie gras de canard mi-cuit, confiture de figues.
18 Euros

L’entrée du jour.
10 Euros

Les plats.

Le chou-fleur en tranche au curry, steak végétal,
crème coco ciboulette.
17 Euros

Seiche à la Sétoise, rouille et pommes de terre grenailles.
18 Euros

Entrecôte grillée à la cheminée (400 gr.), sauce du jour, frites, salade verte.
33 Euros

Belle tranche d’agneau grillée à la cheminée, gratin forestier, jus aux herbes.
29 Euros

Côte de porc fermière grillée à la cheminée,
sauce moutarde à l’ancienne,
écrasée de pommes de terre à l’huile d’olive.
19 Euros

Le plat du jour.
16 Euros

Les Desserts.

Trois balles de golf glacées, en trompe l’œil
Vanille-caramel ; citron ; noisettes-praliné.
12 Euros

Coupe Mont Blanc revisitée
Glace vanille, glace marron, crème de marron, chantilly.
12 Euros

Coupe coing – coing
Glace vanille, gelée de coings, chantilly.
12 Euros

Coupe Malaga
Glace rhum-raisin, rhum ambré.
12 Euros

Colonel de Carcassonne
Sorbet citron vert, crème citron Cabanel.
10 Euros

Dessert du jour.
10 Euros

Further to the decree N°2002-1467 of 17/12/2002. We guarantee the CEE origin of all our meats.

In summer: opened every day except Sunday evening and wednesday evening,

In winter: opened every day except Sunday evening and monday evening, .

Bistrot d’Auriac